Celebrity Networth koostas edetabeli hetkel enimteenivatest afroameeriklasest näitlejast. Siin see on, alates tagumisest otsast, reastatud näitleja varanduse nn netoväärtuse järgi:

7. Jamie Foxx: 85 miljonit USD

Varastel 90ndatel koomikuna alustanud Foxx on meelelahutusäris tegev olnud juba pikalt ning tegi 1996-2001 ka omanimelist telesarja "The Jamie Foxx Show". 2005. aastal leidis Ameerika Filmiakadeemia poolt Oscari-nominatsiooniga äramärkimist tema nimiroll Ray Charlesi eluloofilmis, hiljuti säras ta aga Tarantino vesterni "Vabastatud Django" peaosas.

6. Eddie Murphy: 85 miljonit USD

Koomiku ja ääretult mitmekülgse komöödianäitlejana meelelahutusmaailma tippu jõudnud Murphy viimaste aastate suurimad näitlejatasud on tulnud "Shreki" filmide eeslile hääle andmise eest.

5. Denzel Washington: 140 miljonit USD

Karjääri jooksul kuus Oscari-nominatsiooni pälvinud ning kaks kuldmehikest võitnud Washington on 60-aastaselt hinnatumaid Hollywoodi näitlejaid, kes teenib vähemalt 20 miljonit dollarit filmi pealt. 

4. Morgan Freeman: 150 miljonit USD

Juba 1964. aastal oma esimese telerolli teinud 76-aastane Morgan Freeman on tõeline Hollywoodi veteran, kelle filmide nimekiri on väga pikk. Ta on võitnud parima meespeaosa Oscari filmi "Million Dollar Baby" eest ning mänginud mitmetes kõigi aegade parimates filmides.

3. Samuel L. Jackson: 170 miljonit USD

Ikoonistaatuses Samuel L. Jackson teenib oma 10 miljonit aastas ja on tuntud kui näitleja, kes tunneb oma väärtust.

2. Will Smith: 200 miljonit USD

"The Fresh Prince of Bel-Air" sarjast kuulsaks saanud näitleja on publikut võlunud mitmetes tuntud kassahittides ("Mehed mustas", "Mina, robot", "Iseseisvuspäev") ning istub üha kindlamalt Hollywodi nn 20-miljoni-dollari klubis (filmi pealt).

1. Tyler Perry: 400 miljonit USD

Viimase viie aastaga 11 filmi teinud Perry tõus on olnud kiire ja viljakas, lennutades teda tema Madea-filmidega (kus ta kehastab salakavalat vanaprouat) uskumatult kiiresti Hollywoodi enimteenivate näitlejate sekka.