Angelina Jolia
44-aastane näitlejanna keeldub tihti igasuguste kaskadööride ja kehadublantide abist. Sellisel moel teenis ta endale pea peale isegi armi, kui sooritas naise enda sõnul "naeruväärselt lihtsa triki" 2010. aastal ilmunud filmi "Salt" jaoks.

Tom Cruise
Tom Cruise katsetab ka paljud kõige intensiivsemad trikid omal nahal ära. Tema kõige muljetavaldamad saavutused selles vadlkonnas tulevad filmist "Mission: Impossible", kus ta ronib maailma kõrgeima hoone otsas Dubais ja ripub ka väljaspool lennukit selle õhkutõusmisel.

Kristen Stewart
29-aastane naine õppis 2012. aastal ilmunud filmi "Lumivalgeke ja kütt" jaoks ära isegi ratsutamise, rääkimata ohtlikest trikkidest, mida ta hulljulgete kaadrite nimel hobuse seljas tegi. Asjaolu on veelgi imetlusväärsem kui võtta arvesse, et enne antud filmi kartis Kristen hobuseid meeletult.

Arnold Schwarzenegger
Sellise sportliku taustaga näitleja puhul ei tule loomulikult üllatuseks, et ta kaskadööride abi kunagi palju vajanud ei ole. Noorena aitas tema füüsiline vorm ja hulljulgus filmides lihtsamini rolle saada. Kuigi Arnoldil vanus vaikselt kukub, tahab 71-aastane näitleja siiamaani võimalikult suure osaga oma trikkidest ise hakkama saada, et filmid realistlikumad oleksid.

Sylvester Stallone
73-aastase näitleja pühendumus füüsiliselt keeruliste filmirollide vastu tekkis juba aastakümneid tagasi "Rocky" filmidega. Kuid isegi tema ei ole kõik trikid sujuvalt õnnestunud, filmi "The Expendables" trikk maksis mehele kätte kuklaluu murruga.

Keanu Reeves
Keanu Reeves on oma trikke ise teha tahtnud juba 90ndatest alates, kui tal oli roll märulifilmis "Speed", treenides mõne stseeni jaoks lausa salaja - igaks juhuks, ehk läheb tarvis. Aga ka filmide "John Wick" ja "The Matrix" kaklusstseenide jaoks nägi 54-aastane näitleja oma treeningutega kõvasti vaeva.

Chloë Grace Moretz
Filmis "Kick-Ass" üllatas neiu fänne oma füüsiliste oskustega, olles ise võtete ajal ainult 13-aastane. Aga enne kui võtteid alustati treenis näitlejanna Jackie Chani kaskadööri meeskonnaga, et filmis võimalikult palju ise teha.

Cameron Diaz
Näitlejanna kohta, kes mängib peamiselt romantilistes komöödiates võib see üllatusena tulla, kuid kui on vaja käised üles käärida ja tööd tegema hakata siis saab naine ka sellega suurepäraselt hakkama. 2010. aastal ilmunud filmis "Knight and Day" tegi ta suurema osa oma trikkidest ise.