"Aktuaalse kaamera" legendaarne diktor Marite Kallasma põhjustas sotsiaalmeedias tohutu furoori, kui ta ETV 60.juubeli saatejuhtide vahetuse projektiga seoses korraks tagasi uudisteankru ametisse naasis. Inimesi, kelle meelest sümboliseeris justnimelt Marite õhtust rahumomenti teleri ees, kelle hääl pühib ära kõik päevamured, oli tuhandeid. Marite, veel pole hilja eetrisse naasta!

Reet Oja särav naeratus, sõbralik olek ja lai silmaring tegid igast tema intervjuust tõelise pärli ja temast endast ametit õppimata ajakirjaniku. Pärast ETV'st kadumist ei tea tema praegusest tegevusest keegi midagi ja sama hämar on võimalus, et ta kord ekraanile ilmub. Lahkumisavalduse andis Reet 2001.aastal ja keegi ei tea siiani, miks.

Kes ei mäletaks legendaarset saadet "Kahvel", mis oli Eesti telemaastikul ainukordne nähtus, mille sarnast formaati on väsimatult järele proovitud matkida, kuid hakkama pole sellega keegi saanud. Filmi- ja muusikamaailma sukeldunud Kiur Aarma järele igatsevad siiani selle põlvkonna televaatajad, kes liigagi hästi mäletavad, kui sundimatult, otsekoheselt ja vaimukalt ta ekraanil mõjus.

Kuigi Hannes Võrno telepagasisse kuulub ka mõne aasta tagune katsetus Kanal2's vestlussaate "Q" juhtimisel, on tema osalus eelpool juba mainitud "Kahvlis" ja tõelisteks kultussaadeteks kujunenud "Miljonimängus" ja "Tõehetkes" midagi sellist, mis vajaks kordamist. Ning olgem ausad, ka "Kreisiraadio" ja "Jürgensonid" istutasid ta igaveseks meie mällu kui väsimatu naljanina.

Märt Treier oli see, kes TV3 uudised suurest august välja vedas ning seni kiratsenud uudistemagasini omal ajal absoluutsesse tippu viis - ei enne ega pärast Märti pole see saade võrreldavatki edu nautinud. Olles äärmiselt meeldiv eetrinägu ja ühtlasi ka väga võimekas toimetaja, lahkus ta äkitselt televisioonist, sinna iialgi naasmata.