Saatejuht James Andrew Miller vestles näitlejatega saate jaoks info saamiseks ning paljastas sellega seonduvalt ühe eriti intrigeeriva detaili ärajäänud filmi stsenaariumi kohta, vahendab Hollywood reporter saates räägitut. Tema sõnul surnuks Mr Big kolmandas filmis päris vara ning kogu osa keskendunuks peamiselt Carrie toimetulekule sellega, mis aga Kim Catralli sõnul Samantha Jones'ile ei sobinud. Just Catrall ongi see, kelle tõttu kolmandat filmi kunagi lavastama ei hakatud ja nüüd siis teame täpsemalt põhjust.

Millerile antud intervjuus rääkis Mr Bigi kehastav Chris Noth ka, et tema stsenaariumi ei lugenud ning tegelaskuju surma ka 3. filmist rääkides teemaks ei võetud. Küll aga tõdes ta, et kuulduste järgi olla see omane sarja looja Michael Patrick Kingi varasemate kinoekraniseeringutega "Seksist ja linnast", mida Noth enda sõnul väga ei nautinud.

"Ma vihkan kližeesid, ehk seepärast et olen veidi küüniline. Näiteks kogu stseen filmi lõpus kingakapis: ma vihkasin seda," viitas Noth 2008. aasta esimese "Seksi ja linna" täispika filmi lõpus kontumisele Carriega kingakapis.

"Ma vihkasin seda lõppu - Mr Big tundis end petetuna ja siis ütles "Noh, on aeg osta sulle suurem teematsõrmus." Ma vihkasin seda. See oli väga sentimentaalne ja liigselt romantiline ilma igasuguse realismita," sõnas Noth.

Noth selgitas ka, et siiski oleks ta meeleldi mänginud ka kolmandas filmis koos Sarah Jessica Parkeri, Kristin Davise ja Cynthia Nixoniga. "Olen tiimimängija," sõnas ta.

Stanford Blatchi mänginud Willie Garson sõnas Millerile antud intervjuus, et kolmanda täispika hittfilmi võtted pidanuks algama oktoobris 2017. "Ma tean, et pole sellest veel üle saanud ja kui aus olla, on ikka väga raske olla nii lähedal asjale, mis ei aita kaasa vaid su karjäärile ja pangaaarvele, aga läheb ka korda paljudele. Ma ei oska sellega siiani toime tulla."

Parker paljastas "Seks ja Linn" 3 ärajäämise septembris eelmisel aastal intervjuus Extra ajakirjale. "See on läbi... me ei tee seda."

"Olen pettunud," lisas ta toona, "Meil oli see ilus lõbus, südameid murdev ja hästi samastutav stsenaarium ja lugu. Ei ole ainult pettumustvalmistav, et me ei saa seda kogemust ja rääkida seda lugu, vaid ka see et valmistame pettumuse vaatajatele, kes on kõvahäälselt soovinud uut filmi," sõnas Parker.