Filmiga vägagi rahulolevate kriitikute hinnangul läheb kogu kiitus filmi stsenaristile ja peaosatäitjale Amy Schumerile, kes on Ameerikas ja maailmas üha laialdasemat tuntust koguv koomik, kirjutades ja mängides Comedy Centrali ühes populaarsemas endanimelises huumorisketšisarjas “Inside Amy Schumer”. Sari on toonud Amy Schumerile ka värskelt kaks Emmy nominatsiooni.

Netilehekülje BoxOffice.com analüütiku Phil Contrino sõnul on tegu uue filmistaari sünniga, kes hakkab saama väga häid, erinevaid koostööpakkumisi. “See film viib Amy Schumeri kahtlemata samale tasemele selliste tegijatega nagu Melissa McCarthy ja Kristen Wiig,” tõdes analüütik.

Kriitikud hindavad Amy koomikutausta, nende sõnul on tegu näitlejaga, kes suudab igat olukorda maksimaalselt ära kasutada ning sellest omaette sündmuse teha. Tema huumorit iseloomustab brutaalselt aus, tagasikohkumatu ja ülikoomiline vaatenurk inimeste igapäevaelule ning suhetele.

“Nagu hunnik õnnetust” on Amy Schumeri esimene film, mis jõuab Eesti kinoekraanidele juba 7. augustil.

Filmi peategelane Amy pidi juba väikse tüdrukuna pidi oma elumehest isa suust kuulma, kuidas monogaamia ei ole realistlik. Aastaid hiljem töötab Amy meesteajakirja toimetajana ning elabki oma vaba ja vallalise elu sedasama kreedot järgides – kellele neid lämmatavaid ja igavaid romantilisi suhteid vaja on! Kui aga elunautijast preilna ühtäkki oma intervjuuartikli peategelasse, veidi nohiklikku võluvasse spordiarsti Aaron Connersisse (Bill Hader) armuma hakkab, tekib Amyl küsimus, kas püsisuhet nautivatel täiskasvanutel äkki siiski õigus ole.

Pööraselt naljaka komöödia käsikirja autoriks on peaosatäitja Amy Schumer ise, kaaspeaosalisteks Bill Hader, Brie Larson, John Cena, LeBron James ning taaskord unustamatult värvika rolli tegev Tilda Swinton.