Sel reedel jõuab kätte "Tuhat ja üks ööd" suurejooneline lõpuosa. Sehrazat plaanib pulmi endast poole vanema mehe Enginiga. Onur aga vaevleb südamevalus ja püüab seda leevendada kõigega, mis peaks ühele mehele rahuldust pakkuma. Sehrazati poeg Kaan, kelle raviks Onur Sehrazatile kunagi raha andis, on Onuri ikka veel kiindunud nagu oma isasse. See ei kergenda aga sugugi Sehrazati ja Onuri suhteid.

Ka Onuri parim sõber Kerem on abielukriisis. Sehrazati sõbranna Bennu, kes armus Keremi juba nende esmakohtumisel, on pidanud läbi tegema kõik katsumused, et mehe süda võita. Nüüd, kui nad on abielus, püüab ta sellest iga hinna eest vabaneda, sest ta ei saa Keremile enda löömist andestada. Kerem ei ole aga kuidagi nõus naisest lahutama, sest alles nüüd mõistab ta, et Bennu on ta elu armastus...

Sel reedel kell 18 selgub, kuidas lõppeb Onuri ja Sehrazati suur armastuslugu. Juba laupäeval ja pühapäeval kell 17 on aga Kanal 2 eetris uue Türgi armastusdraama "Süütu süüdlane" avaepisoodid, mis alates esmaspäevast, 4. novembrist on eetris igal argipäeval kell 18.