“Programmidirektori konkursil oli mitmeid tugevaid kandidaate. Kuid Jüri Pihel on kindlasti tänase Eesti üks tugevamaid teleprofessionaale ja on üsna kindel, et ta toob TV3 programmipoliitikasse uusi ideid ja värsket verd. Ootan põnevusega meie septembris algavat koostööd, et saaksime Eesti suurimat kommertskanalit arendada tempokalt, kuid ratsionaalselt,” hindas TV3 tegevjuht Mart Luik lõppenud konkurssi.

"See tasakaalukus ja järjekindlus millega TV3 oma asja ajab, on mulle alati muljet avaldanud. Stabiilsus on telekanali edu aluseid ja selle tulemused on tänasel telemaastikul selgelt näha. Lähen Skandinaavia suurima meediakontserni meeskonda esialgu kindlasti enam õppima kui muutma. Televisioon ei saa kunagi valmis, ta kasvab koos vaatajate ja muutuvate aegadega. Hea on olla kutsutud arenguga kaasas käima," ütles Pihel.

Jüri Pihel on varem töötanud Eesti Televisiooni rezhissöörina, noortesaadete peatoimetaja ja meelelahutusprogrammi juhina, olnud tegev paljude muusika- ja meelelahutusprojektide juures produtsendi ning projektijuhina ja TV1 arendusdirektorina, teatas TV3 avalike suhete juht DELFIle.