Ukrainast pärit Ruslan Trochynskyi on tuntud muusik, kes laulab enamasti ukraina keeles, kuid tema laulude vägi on eestlastele arusaadav ja muusika, mida ta teeb, ajab inimesed vaimustusest pööraseks.

Ruslani bändi nimi on Svjata Vatra, eesti keeles tähendab see püha tuld. Omamoodi tuli on peidus ka Ruslanis endas, kes oma endise elu Ukrainas päevapealt sinnapaika jättis ja Eestis kõike uuesti alustas, põhjuseks armastus. Teadmine, et eestlannast Terje on tema tulevane naine ja laste ema, tekkis vaid ühe hetkega. Nad kohtusid veebruaris, kihlusid augustis ja juba novembris pidasid pulmi.

Täna jutustavad nad saatejuht Kati Tootsile oma armastuse kauni loo. Ka saatejuhi enda skandaalne armulugu tuleb täna TV3 dokumentaalsaates taas avalikkuse ette. 

"Põimitud hinged" on sari, kus jutustatakse nende Eestis elavate paaride lugusid, kus kaasad on erinevast rahvusest. Sarja valmimist toetavad Euroopa Kolmandate Riikide Kodanike Integreerimise Fond, Kultuuriministeerium, Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed.

"Põimitud hinged" on TV3s argiõhtuti kell 18.25.

Vaata, kuidas Svjata Vatra koos Tõnis Mäega esineb: