Just seepärast astusidki Dominiiklaste Kloostri munkade magamisruumides toimunud PL Designi moeetendusel modellidena lavale päris naised ehk Pille Lukksepa sõbrad ja tuttavad, kelle seas särasid ka TV3 „Seitsmestest uudistest“ tuntud Sirje Eesmaa, Annely Adermann, Keili Sükijainen ja Kadri Pikhof. Kui Sirje ja Keili on moeshow´del ka varem esinenud, siis Kadri ja Annely jaoks oli tegemist modellidebüüdiga.

„Mu nõrkuseks on kaunid kleidid ja seepärast olin kohe nõus Pille Lukksepa pakkumisega tema suvemoodi esitleda; seda enam, et ma ise ju olengi päris naine ning imetlen ka kõiki teisi naisi, eriti emasid ja vanaemasid, kes ei paanitse ülearu kortsude, pikkuse või paksuse pärast, vaid on endaga rahul ja just seepärast jäävad silma tõelise naiselikkuse ja soojusega, mis muudab nad lihtsalt vastupandamatuks,“ lisas Annely.

Ühtlasi märkis Adermann, et modellikogemus oli lustlik ja tõestas, et Milano moelavadele ta ei sobi, sest rikuks oma spontaansusega – näiteks kübaraheide – kogu detailselt planeeritud show.