"Peagi TV3 eetrisse jõudva uue telesaate „Evelin“ publikus istus kunstnik Sandra Jõgeva, kes kahetsusväärselt kommenteeris pärast salvestuse lõppu oma blogis stuudios nähtut. TV3 avaldab kahetsust, et Sandra Jõgeva kirjutis leidis avaldamist ka Delfis, sest pahatahtliku eelhoiakuga on kommenteeritud saate tootmisprotsessi, mitte vestlust, mida televaataja juba septembris jõudvast saatest näeb. Võtame tarvitusele abinõud, et taolist asja rohkem ei juhtuks," teatab TV3 pressiesindaja Kertu Jukkum telekanali ametlikus pöördumises.

Nimelt tehti Jukkumi sõnul eile toimunud salvestusel suuline kokkulepe kõigi kohaletulnutega, mitte avaldamaks ühtki fakti, videot, pilti ega muud materjali, mis "Evelini" saadet puudutavad. "Kokkulepe on üles filmitud, juhuks kui seda peaks tulevikus vaja minema," kinnitab Jukkum.

Infot lekitanud Sandra Jõgeva seevastu raiub, et talle tehti kohale ilmudes "vaid linnuke nime taha". "Ei ole ju mingeid endastmõistetavaid vaikimiskohustusi, hea tava vms. Ma isegi ei andnud allkirja kuhugi," sõnas ta Publikule. "Huvitav, kuidas saab sõlmida kokkulepet, millest on teadlik ainult üks osapool?"

Teleprodutsent Urmas Eero Liiv kutsub Facebookis kõiki teletegijaid üles Sandra Jõgevat boikoteerima. "Kulge teletegijad! Kui teie sõbralistis on Sandra Jõgeva, palun visake ta sealt otsekohe välja! See lokkidega olevus kannab keelt tootmisprotsessis olevate saatesalvestuste kohta. Nii lihtsalt ei tehta. Saateid arvustatakse pärast seda, kui need on jõudnud vaatajateni," seisab Liivi postituses (kirjapilt muutmata).