"Presidendi pöördumise ajal töötavad kõikide liikmesriikide antennid ja televiisorid, et sõna saaks kõikide rõhutute eestkostja, 13. apostel, tema majesteet ja eksellents, linnavolikogu liige number 13, härra Eesti President Ken Saan!" räägib kanali avalike suhete juht Annely Adermann.

„Uus aasta koputab armutult uksele nagu läbiotsimisloata politseinik! Ootamas on uued väljakutsed! Kui teil on naine, siis ka uued väljaminekud! Kuid enne seda.... peatugem hetkeks ja meenutagem möödunut! Rääkigem suud puhtaks!!“ kergitab Ken Saan saladuseloori oma uusaastakõnelt.

Äärmiselt veider aastalõpp tuleb ka TV3's, kus "Edekabeli" parimad lõigub panev kokku Erkki Sarapuu saates "Kõige kolmemad videod". Vaatajad viiakse suusarajale, kus kangelased Kikk ja Käkk vägitegusid teevad, südameasju aetakse saates „Linnamees otsib meest“, sõna saavad ka peaminister, president ja presidendiproua.

"Lisaks kuuleb-näeb imelisest Shamshu WC-paberit, mis jätab tuharad kohevaks ning omal kohal on ka hetk Anu Saagimist piima-jalavanni võtmas," tutvustab Adermann.

Ohjah!