"O2" produtsent Esko Rips ütles, et Ida-Virumaa võttepaigad valiti välja sealse imelise looduse tõttu: "Filmime Kirde-Eesti erinevates looduskaunites paikades, näiteks Lüganuse vallas ja Toila pankrannikul." Narvas valmib aga "O2" suurim massistseen, kuhu oodatakse tehasetöötaja rolli taustanäitlejaks 150 meest ja naist. "Kreenholmi tehase endise juhtkonnahoone keldrisse ehitame filmimise jaoks 1930. aastate NKVD ülekuulamisruumi ning 9. oktoobril toimuvad Joala tänaval ka massistseenide võtted. See on hea võimalus ajaloolise filmi loomise telgitagustest osa saamiseks," kutsus Rips Ida-Virumaa elanikke spioonipõneviku filmivõtetel kaasa lööma.

Ida-Viru Ettevõtluskeskuse juures tegutseva Viru Filmifondi koordinaator Piia Tamm lisas, et maakonnas toimuvad filmivõtted on piirkonnale heaks reklaamiks: "Oleme sellist suuremat filmiprojekti juba ammu oodanud ja väga rõõmsad, et "O2" võttemeeskond otsustas Ida-Virumaale filmima tulla. Oleme veendunud, et filmivõtted Ida-Virumaal edendavad nii kohalikku ettevõtlust kui ka hilisemat turismi. Ajaloolise filmi tootmine on eriline väljakutse nii tegijatele kui ka kohalikele partneritele. Seda vajalikum ja arendavam on selline koostöö Ida-Viru regiooni jaoks," selgitas Tamm.

Ida-Virumaa filmivõtted on planeeritud järgmiselt:
6.-7. oktoobrini filmitakse Moldova küla ning Sillamäe ja Voka piirkonna looduskaunites paikades;
8.-9. oktoobrini filmitakse Narvas Joala tänaval asuvates hoonetes ja Kreenholmi manufaktuuris.
150 osalejaga massistseen filmitakse Narvas 9. oktoobril.

Taustanäitlejaks oodatakse naisi ja mehi 8. ja 9. oktoobril. Kaasa löömiseks tuleb end registreerida lingil SIIN.

Võtteperioodi jooksul võib Narvas ja mujal Ida-Virumaal näha kolmekümnendate aastate ajastutruusid sõidukeid ja kostümeeritud näitlejaid. Filmivõtted on juba toimunud mitmel pool Tallinnas jm Harjumaal, Helsingis ja Tartus. Lisaks Ida-Virumaale on plaanis filmida ka Vilniuses ja mitmel pool mujal.