“Kui varem oli saates kaks meest, kelle vaated olid suhteliselt sarnased, siis nüüd lisandub asjale naiselik vaatenurk,” ütles Eesti Päevalehele TV3 programmidirektor Jüri Pihel, kiites Tuuli informeeritust poliitika- ja majandusküsimustes.

Saate produtsendi Mart Normeti sõnul lahkus Juhan Ulfsak saatejuhi kohalt, sest tegemist oli aastase lepinguga. “Juba möödunud hooaja jooksul oli selge, et teatri kõrvalt on seesugust lisatööd logistiliselt väga keeruline teha. Sest tund aega nädalas otse-eetrit tähendab tegelikult kogu nädala vältavaid koosolekuid väikse tähega,” ütles Normet.

Tuuli Koch on Eesti Päevalehe reporter 2000. aastast ning kajastanud peamiselt sisepoliitilisi teemasid. Telepraktikaks on talle olnud Urmas Oti saadete “Augustivalgus” ja “Happy Hour” toimetamine. “Loodan, et saan teletööst indu ka Päevalehe töö jaoks,” arvas tulevane eetrinägu. “Muidugi kardan ma veidi seda väljakutset, sest pole enne ekraanil olnud,” tunnistas Tuuli. “Kui mulle varem saate juhtimise ettepanekuid tehti, ütlesin nendest ära. Ja õigesti tegin. Nüüd loodan, et sisetunde hääl on õige,” arvas ta.