Valmivas filmis alapealkirjaga "Rouge One" minnakse Darth Vaderi sünniloo juurde, milles Cushingu tegelasel on suur osa mängida, vahendab DailyMail.

"Cushingul on filmi süžees keskne roll, sest tema oli see, kes Darth Vaderi lõi ning sellega kaasneb ilmnev taustalugu," avaldas filmiga seotud isik, kelle sõnul saab tegemist olema ühe kõige keerulisema ja kallima arvuti abil genereeritud kujutisega.

Videomaterjalide abil näitlejat taasloovate filmitegijate suureks takistuseks saavad olema aga mehe jalad, sest väidetalt kandis Cushing 1977. aastal valminud saaga esimese filmi võtetel ebamugavate saabaste asemel hoopis susse. Nüüd proovitakse näitleja jalgade kujutist leida mõnest tema varasemast filmist, et oleks võimalik taasluua kogu tema keha.

Järgmisel aastal vändatav "Rogue One" keerleb kosmoselaeva Surmatäht plaanide varastamise ümber ja Grand Moff Tarkini tegelaskuju tagasitoomine saagasse oleks loogiline samm, sest Tarkin on loo kontekstis oluline liider ja auastmelt ainus, kes asub Darth Vaderist kõgemal.