600 kandidaadi hulgast valiti kolm paari, kes 6. märtsil alustavad televaatajate silme all võidujooksu selle nimel, et just neile korraldaks Kanal 2 enneolematult suurejoonelise pulmapeo. Nendeks paarideks on Liisa Langi (19) ja Dmitri Oništšenko (30) Järvakandist, Evelyn Mäeorg (23) ja Maido Parv (26) Tallinnast ning Kairi Kask (24) ja Ardo Kaljuvee (28) Tallinnast.

Kõigepealt tuleb armastajapaaridel tõestada kogu Eesti rahvale, et just nemad on need, kes väärivad kogu eluks meeldejäävat paaripanekut. Esmalt heidetakse pilk nende armu- ja igapäevaellu, et saada teada, millega noored tegelevad, kus ja kuidas tehti abieluettepanek, kes on äiad-ämmad. Pärast seda tuleb neil aga läbida pulma ettevalmistusega seonduv kadalipp. Kogu saatesarja vältel ootavad neid ees aga üllatuslikud ülesanded, mis veelgi enam panevad proovile paaride valmisoleku abiellumiseks.

“Unelmate pulma” saatejuhiks on Elo Mõttus. “Kuna Elol on peagi oma pulmad ees, siis mõtlesime, et las harjub juba selle meluga, mis pulmakorralduse juurde kuulub,” muigab saate üks produtsentidest Toomas Kirss.

„Unelmate pulm“ on Kanal 2 eetris alates 6. märtsist, neljapäeviti kell 20.30.

Vaata, mida arvavad saate tegijad ja tulevased abiellujad! Pilte vaata lisaks SIIT!