Saadet juba teist hooaega juhtinud Urmas E. Liiv kinnitas "Reporterile" antud intervjuus, et finaal oli täiesti aus. "Kõik toimus inimeste ja žürii pilgu all ning seepärast finaali tulemused ümbervaatamisele ei kuulu."

Urmase sõnul rääkisid võistlejad ka talle, et ebaõnne võis põhjustada rohkearvuline publik, kelle hulgas olnud palju neid, kes mõjusid negatiivselt. "Ka saate žürii, kelle mõne hoiak oli väga skeptiline ja finalistide meelest isegi agressiivne, ei lubanud võistlejate sõnul neil ülesannetele keskenduda."
"Pärast saadet tulid mitmed publiku hulgas istunud inimesed minu juurde ja ütlesid, et tegid kõik selleks, et nad ei võidaks. Selline asi võib-olla ju tõesti olemas olla?" arutleb Liiv.

Saatejuht loodab väga, et Kristile, Tarmole ja Sergeile võimaldatud uus lisavoor kinnitab inimestele seda, milleks nad tegelikult võimelised on. "See, mida me kahe kuu jooksul telerist nägime, polnud juhus ega saatetegijate kokkumäng. See oli nende tegelike võimete avaldumine."

Kus ja kuidas uus katse toimuma saab? "Uus tuleproov toimub finalistide poolt valitud ruumis, nende poolt kooskõlastatud ülesannete tüüpidega. Žüriil saab olema teine roll - nad ei tohi vahele segada, kommenteerida ülesandeid nende lahendamise käigus. Neile jääb vaid hindav roll ja kohustus jälgida, kas ülesandeid viiakse läbi korrektselt."