Keeruline koormus

Urve rääkis Buduaarile, et tema jaoks oli saates osalemise juures kõige suurem väljakutse oma hirmust ülesaamine ja enda avalikkuse ees proovilepanek valdkonnas, mis ei olnud tema jaoks harjumuspärane.

"Lisaks oli väga keeruline jagada oma aega töö, pereelu ja pühapäevaseks tantsuetteasteks ettevalmistamise vahel. Kõik see kokku oli ikka väga suur koormus. Tantsimine oli minu jaoks tegevus väljaspool igapäevast rutiini."

Kaunis kompliment

Palo lisab, et rutiini lõhkumine andis võimluse vaadata elule värskema pilguga. "Sellepärast soovitan julgelt proovida uusi tegevusi, leida uusi harrastusi ja hobisid. See rikastab kindlasti argipäeva ja annab elule värvi juurde," rõõmustab ta siiski.

Algsest kohmakusest hoolimata sai Urve aga saates kenasti hakkama ning ka väga meeldejääva komplimendi.

"Teise saate vaheajal tuli Eve Kivi osalejate puhkeruumi. Kõndis otsejoones meie juurde ning ütles, et me oleme tema arvates Aleksandriga kõige elegantsem paar ja et meil on olemas vajalikul hulgal ka näitlemisoskust. Ütles, et hoiab meile pöialt ning kallistas ja lahkus. Oli tunda, et see oli südamest öeldud kompliment ja jäi seetõttu mulle eriliselt meelde!"