Oma suhtele tõmbasid joone alla Piret ja kirjanikuhärra Urmas, kes vaatamata ponnistustele siiski leidsid, et nendevaheline suhe enam ei toimi. Ainuüksi armastusest Pireti jaoks ei piisanud ning nõnda lõpetati romanss.

Mari ja Indrek on hooaja lõppedes lahus elamisest olenemata lähedasemad kui varem. Kui mõnda aega tagasi võis ekraanil näha Mari ja tema ema Sirje mehe Gunnari vahelist armuleeki, siis nüüdseks on viimane kustunud ning Mari otsib tagasi teed Indreku juurde. Indrek leidis enesele silmarõõmu ja uue elukaaslase eratreener Sandra näol, kes hooaega lõpetavas seerias sai hakkama jõletu teoga.

Et Indrek oli otsustanud veeta öö oma perekonna juures, marssis keset hommikust pannkoogisöömist Mari korteri uksest sisse Sandra, kes läbi hammaste sisistades enese positsiooni kehtestada üritas ning enesevalitsuse kadumisel Mari ja Indreku tütart lõi.

Ehkki võib vaid aimata, mida planeeris Sirje, kui rääkis Gunnarile "üllatuse" valmistamisest, siis osa lõpp jättis küll otsad lahtiseks, ent mitte liialt. Gunnar kurtis Albertile, et kardab oma elu pärast - ta oli olnud truudusetu ning kahtlustas, et Sirje oli sellest aimu saanud. Sirjele pole inimese tapmine võõras ning nõndaks oligi Gunnar hirmul, et Sirje kustutab ka tema eluküünla.

Vastuseta jäid mitmed küsimused, millele sügisel algaval uuel hooajal kindlasti vastama hakatakse.

Hea lugeja, anna teada, kas Sinu arust tappis Sirje Gunnari?