Uue James Bondi kandidaadid on 37-aastane Daniel Craig, 33-aastane Goran Visnjic, 29-aastane Sam Worthington ja 22-aastane Henry Cavill, vahendab PM Online BBC uudist.

Daniel Craigi siiani kuulsaim osatäitmine on filmis “Sylvia”, kus ta mängis kirjanik Sylvia Plathi abikaasat Ted Hughesi.

Horvaatia näitleja Goran Visnjic on osalenud Hollywoodi filmis “Electra” ja USA haiglasarjas “ER”, kus ta mängis dr. Luka Kovacit.

Austraalia näitleja Sam Worthingtoni läbilöök toimus eelmisel aastal kui ta võitis Austraalia Filmiinstituudi auhinna oma osatäitmise eest filmis “Somersault”.

Noorim neljast Bondi kandidaadist, USA Jersey osariigist pärit Henry Cavill on alles oma näitlejakarjääri alguses. Tema siiani suurim osatäitmine oli filmis “Krahv Monte Christo”.

Uus James Bondi film põhineb Ian Flemingu kõige esimesel Bondi raamatul “Casino Royal” ning peaks esilinastuma 2006. aasta kevadel.

Uue filmi tegijad ütlesid, et 52-aastane Pierce Brosnan oli Bondi jaoks juba liiga vana ja nad soovisid kedagi nooremat.