“Vastuseis doktor Silvale on selles külas päris tuntav ja ma üritan sellest läbi murda selle põhjal, mis mulle kirjutatakse ja kuidas ma vastavalt oma näitleja andega saan kaasa aidata. Ega see täpselt mulle selge ei olegi, aga mulle tundub, et ta läheb sinna heade kavatsustega, püüdes seda korralagedust seal muuta,” rääkis näitlejatar, kelle poolt kehastatud Järva-Jaani uus perearst doktor Silva on harjunud ooperis käima, kalamarja sööma ja kübaraid kandma.

Nüüd peab pealinna daam kohanema aga hoopis uue ja otsekohesema elustiiliga: “Seal kooruvad järjest välja naljakad situatsioonid, sest selgub tõsiasi, et sealsed elanikud pole eriti heal tasemel arstiabi varem saanud. Palju mina neid aidata suudan? Ütlen ausalt, et jään vastuse võlgu. Stsenaarium jõuab minuni eelmisel nädalal või sama nädala alguses ja ma lihtsalt vaatan, kuidas ise seda olukorda lahendada. Minu arust on sarja karakterid kõik väga värvikad ja Silva kuidagi tasakaalustab seda.”

Näitleja tõdeb, et toetub kõvasti režissöör Ergo Kullale, kes oskab Viire sõnul hästi huumorit doseerida ja teha sellises žanris seriaali suurepäraselt. “Komöödiat on alati raske mängida, nii televisioonis kui ka teatris. Peab jälgima, et väga pedaali ei paneks ja üle ei mängiks — see on põhiline!” leidis Valdma ning tunnistas, et pole eriline televiisorivaataja ja seega ei oska ta “Doktor Silvat” teistest kodumaistest sarjadest kõrgemale tõsta.

“Ma võib-olla ühe või kaks osa igast seriaalist ära näinud ja enam-vähen tean, millega tegu on. Ma vaatan ainult uudiseid. Kahtlemata erineb “Doktor Silva” aga oma tempo ja huumori poolest. Ma loodan, et sellele seriaalile jätkub piisavalt eluiga, aga et see ei hakkaks lohisema ja oleks ikka naljakas. Pigem teha vähem, aga kirkana!” lõpetas ta.

Vaata reedel linastuva seriaali treilerit!