Ülimenukaks saanud George R.R. Martini novellide põhjal vändatud telesarja näitlejad on ühtlasi ka kõige kõrgemini tasustatud näod televisioonis. Emilia Clarke, Kit Harington, Lena Headey, Peter Dinklage ning Nikolaj Coster-Waldau on näitlejad, kelle tähejõud võimaldas läbirääkimistel jõuda kokkuleppele üüratutes palganumbrites.

Näiteks viimaste hooaegade suurim tõmbenumber, öövahti mänginud Kit Harington, ei teeninud esimese nelja “Troonide Mängu” hooajaga suurt midagi. Sari koosnes paljudest lõimuvatest narratiividest ning ka kõige tuntum näitleja võis juba järgmises episoodis kohutaval viisil surra.

Viiendaks hooajaks kujunes ta keskseks tegelaseks ning hakkas iga epioodi eest teenima 300 000 dollarit. See oli aga alles algus, sest seitsmendaks hooajaks kirjutasid sarja stsenaristid David Benioff ja D.B. Weiss järjest enam stseene mitteametlikuks peategelaseks tõusnud Haringtonile. Viimase kahe hooaja eest teenis Harington iga episoodi pealt pool miljonit dollarit, mis seab sellel perioodil teenitud summaks 6,5 miljonit dollarit.