„Randevuu“ juhiks on armastatud näitlejanna Ülle Lichtfeldt, silmale nähtamatus tasandis toetab osalejaid selgeltnägija Nastja ning suhtesobitajaks on psühholoogi ja pereterapeudina tegutsev Ilona Gassmann. Just nemad, kolm karismaatilist naist, aitavad osalejatel õige valiku tegemisel toeks ja nõuandjaks olla.

„Julgustan kõiki üksildasi saatesse tulema, sest tegemist on suurepärase võimalusega endale ekspertide abiga kaaslane leida. Meil on tõsine soov inimesi aidata, seega pole karta, et kellegi üle nalja heidetakse või piinlikusse olukorda seatakse. „Randevuu“ on romantiline kohtingusaade, mis annab osalejale hindamatult uusi võimalusi tutvuste loomiseks, kuid samas ei kohusta millekski, näiteks reisile minema ei pea, kui tundub, et pole seda õiget tunnet,“ selgitab teleproduktsioonifirma Thors Production produtsent Tarmo Kiviväli. Kiviväli lisab, et „Randevuu“ näol on tegemist Venemaal ülipopulaarse „Davai Poženimsja“ formaadiga.

Saatesse on oodatud igas vanuses vallalised täiskasvanud, kes ihkavad leida kaaslast ehk oma teist poolt. Saates osalemiseks on vaja täita ankeet TV3 kodulehel www.tv3.ee