Briti skandaaldokumentaali "Hullutav number 12" fookuses on inglane Hugh, kelle elu vaevab psüühiline ärevushäire.
Mees peab tegema iga tegevust täpselt 12 korda, muudmoodi ta lihtsalt ei suuda ega oska! Mis on selle veidra hälbe taga ning kuidas - ja kas üldse - saab seda ravida? Dokfilm "Hullutav number 12" on Kanal 12s juba homme kell 20.30.

Kell 20.55 jätkub avaprogramm ülimenuka kelmikomöödiaga "Oceani kaksteist", milles löövad kaasa Hollywoodi tähed nagu George Clooney, Brad Pitt, Matt Damon, Julia Roberts ja Catherine Zeta-Jones.

Päeval, kell 16 jõuab eetrisse värske kanalit tutvustav erisaade "Selline on Kanal 12!".
Kell 19.30 saab näha ülevaadet Premium 7 Grand Prix 2011 rannavollest ning 20.00 ettevaadet tänavusele Rabarockile.

Avapäeval alustavad Kanal 12s ka kultuslik komöödiasari "Tuvikesed", legendaarne seiklussari "Rannavalve", agendisari "Spioonitarid", krimisari "Portreteerija" ning Saksa märulisarjad "Kloun" ja "Kopteriässad".

Kanal 12 pakub tegijate sõnul vaatajale kõike, mida ühe õige mehe hing ihaldab: seal saab olema kauneid naisi, pakatavat põnevust, kiireid autosid, kaasahaaravat sporti ja palju muudki.

Lisaks lubatakse otseülekandeid lahedatelt suveüritustelt üle Eesti ning üle Euroopa vormel Renault 3.5 sõitudelt, kus osalevad ka noored eesti ralliässad Kevin Korjus ja Sten Pentus.

Kanal 12 levib homsest kaabelvõrkudes ja ZuumTV-s.