“Uus hooaeg on veelgi enam tänase Eesti elu keskne. Piret, Mari ja Kertu elavad läbi samu valupunkte ja probleeme, mida leiame igast Eesti otsast. See on kaasaegne sari kaasaegsetest naistest,” räägib sarja produtsent Toomas Kirss.

Kolme õe isiklik elu võtab dramaatilise pöörde: Mari perekond on purunemas, Kertu vaimne tervis satub ohtu ja Piret seisab lahendamatuna näiva valiku ees. Tagasi tuleb ka keegi, keda ei oodata.

Täna kell 21, vahetult enne “Pilvede all” esimest osa, naaseb ekraanile ka suhtesaade “Avameelselt...”. Kevadhooaja esimeses saates uuritakse nende naiste mõttemaailma, kes on valinud laste asemel karjääri või lükanud mingil põhjusel laste saamise hilisemale eale. On selle põhjuseks õige suhte puudumine või soov olemasolevat enne põhjalikult testida? Või ei julgeta töötamise kiirrongilt maha astuda? Nendel teemadel pihivad lauljatar Maarja-Liis Ilus, kohvikupidaja ning kokaraamatute autor Anni Arro ja endine poliitik, tänane Kultuurikatla perenaine Evelyn Sepp.

Eesti vaadatuim draamasari “Pilvede all” on Kanal 2 ekraanil kolmapäeviti kell 21.30, kohe pärast elulist saatesarja “Avameelselt...”.