Seekordses saates tuli sensitiividel taas lahendada kaks ülesannet. Esimeseks katseks viidi osalised tsrkusesse ning anti ülesandeks leida aja peale üles suurde tsirkusemajja peidetud väike tiigtikutsikas, kes ootas enda leidmist ühes paljudest hoone kabinettidest. Kutsika kohta vihje saamiseks lubati sensitiividel kohtuda tsirkuse tiigritega, et nende kaudu saada infot tsikuse uue liikme asukoha kohta.

Kui nii mõnigi sensitiiv asus usinasti loomakeeli tõlgendama, siis Marilyni ruumi sisenedes ei olnud mingist tiigritega suhtlemisest juttugi - loomad ärritusid nõia juuresoleku peale, urisesid rahutult ning lahkusid areenilt oma puuridesse, saamata selleks dresseerijatelt käskugi. Ka Marilyn tunnistas, et tiigrid just tema lemmikud ei ole, eriti kui tuleb nendega tsirkuseringis koos viibida. Siiski õnnestus Marilynil saada tiigrikutsu jälgedele ning tuvastada isegi auto, millega kutsikas tsirkusesse toodi. Katsumus kujunes hetkeks päris pingeliseks, sest aeg hakkas Marilynil otsa saama. Praktiliselt viimasel hetkel aga astus ta just täpselt õigest uksest sisse ning sai auhinnaks natuke tiigrikesega mängida - väikesel tegelasel ei paistnud tema vastu midagi olevat.

Teises katses ootas lahendamist noore tüdruku surma lugu, kelle ema pole tänini teismelise tütre hukkumisega leppinud ning usub, et teatud kuupäevadel tema telefonile saabuvad müstilised SMSid on kuidagi seotud tema surmaga. Vihjeks anti sensitiividele mõned tüdruku asjad ning ema mobiil. Marilyn suutis tüdruku lähedasi oma faktitäpsusega tõeliselt üllatada ning loole lisas dramaatilisust ka igas saates kas mõne verise võtte või muu trikiga ilmselt sihilikult šokeeriv neiu peegli lõhkumise rituaal. Pea igas saates valab Marilyn keskendudes pisaraid, nii ka seekord. SMSide kohta arvas ta, et need on sõnumid teispoolsusest ning põhjuseks fakt, et ema ei lepi tütre surmaga, mis ei lase viimase hingel lahkuda.

Katsumused edukalt taas seljataga, tunnistati Marilyn hiljem kohtunike otsust oodates koos ühe teise sensitiiviga nädala parimaiks. Kui tavaliselt võidab tiitli üks osaline, siis mõnikord ei jõua kohtunikud üksmeelele ning tunnustus läheb kas jagamisele või üldse mitte väljaandmisele (samuti väljalangejaga).

Konkurss jätkub juba järgmisel pühapäeval, võitja peaks selguma jõulude paiku.