Tänavu teevad lageda korterikarbiga imesid noored entusiasmist ja ideedest pakatavad võistlejapaarid, kelle seas nii pealinna, Valgamaa kui Võrumaa juurtega rahvast.

"Naabrist parem" kolmanda hooaja võistlejateks on Kärt Teorein ja Andrek Sikka, Katri Järvpõld ja Siim Laine, Liise Salu ja Martin Koppel ning vapra naiskonnana Sandra Niidas ja Maarja Kallaste.

Osalistel on kindel plaan oma kätega kaunis kodu luua, seejuures on eranditult kõigil väga konkreetne nägemus tulevasest elupaigast olemas. Sandra ja Maarja valikuks on barokne sisekujundus, Katri ja Siim eelistavad etnot, Liise ja Martin vaimustuvad taaskasutusest ning Kärt ja Andrek otsustasid klassikalise stiili kasuks.

Juba paari kuu pärast on näha, kuidas võistlejad oma unistused teoks teevad ning kes võidavad vaatajate poolehoiu. Nimelt just televaatajate lemmikule kuulub tema poolt sisustatud korteri tarbeks pool miljonit krooni. Preemia panevad välja YIT Ehitus ja Nordea Pank. Sarja toetab Ober-Haus Kinnisvara.

"Naabrist parem" on TV3  eetris juba kolmandat hooaega. 2006.aasta kevadel, "Naabrist parem" avahooajal, valisid televaatajad võitjaks Kristiina Piiskoppeli ja Timo Raudsiku; teise hooaja lemmikuteks 2008.aasta kevadel olid Annamaria Ala ja Kaur Virunurm.

Esimene osa saatest "Naabrist parem" on TV3 eetris 5. mail kell 21:00.