I EELROOG

Krevetid mee ja laimimahlaga

400 g kooritud krevette
2 spl mett
2 laimi
Peterselli
 
Jaota krevetid võrdseteks portsjoniteks ning aseta taldrikutele. Sega mesi ning laimimahl omavahel kastmeks ning vala krevettidele. Kaunista petersellioksaga.
 
II EELROOG

Suitsupeekonirull musta ploomi ja banaaniga

 
200 g suitsupeekonit
Musti ploome
2 banaani
lehsalatit
 
Keera mustad ploomid ja banaanid suitsupeekoniribadesse ning kinnita hambatikuga. Küpseta rullikesi 200-kraadises ahjus 10 minutit, võta välja ning serveeri salatilehel.
 
PEAROOG

Kanafilee sinihallitusjuustu ja ananassiga

500 g kanafileed

250 g sinihallitusjuustu

1 purk konservananassi

Lõika kanafileest parajad tükid ning aseta igale tükile ananassirõngas. Pudista peale ohtralt sinihallitusjuustu ning pane tükid ahjuvormi. Küpseta kana ahjus 180-kraadises kuumuses umbes 25 minutit ja serveeri kohe hea valge veiniga.
 
MAGUSTOIT

Kamavaht marjade ja riivleivaga

2 pakki vahukoort
Kama
Astelpaljumarju
Mustsõstraid
riivleiba
piparmünti
 
Vahusta vahukoor tugevaks vahuks ning sega sinna sisse nii palju kama, et segu tuleb mõnus, aga mitte liialt teraline. Aseta magustoit pokaalidesse ja kaunista marjade ning riivleivaga.