Vaata Anna-Maria retsepte:

I EELROOG

Röstsai praetud singiga

4 viilu röstsaia
5 viilu sinki
Oliiviõli
lihamaitseainet

Rösti saiad röstris. Prae sink õli ja lihamaitseainega korralikult läbi ning aseta saiale. Serveeri salatilehe ja hommikuse kohviga.

II EELROOG

Munapuder singiga

5 muna
5 viilu sinki
1 klaas piima
Oliiviõli
broilerimaitseainet

Pruunista tükeldatud sink broilerimaitseainega pannil. Omletisegu valmistamiseks võta 2/3 osa mune ja 1/3 osa piima. Vala soolaga maitsestatud munasegu ja vala singile. Küpseta suurel kuumusel, kui omlett ei tule välja, sega muna ja sink pudruks. Lase kergelt pruuniks ja serveeri kuumalt.

PEAROOG

Pitsa

Peotäis eurosid või kroone

Jaluta lähimasse pizzeriasse ning küsi sealt kõige suurem pitsa. Jaluta koju tagasi ning pane pitsa ahju sooja. Kui külalised tulevad, serveeri lõigud hea veiniga.

MAGUSTOIT

Maasikad cayenne’i pipra ja vaniljejäätisega

1 kg vaniljejäätist
300 g maasikaid
Cayenne’i pipart

Lõika maasikad tükkideks ja kuumuta kergelt pannil koos cayenne’i pipraga. Tõsta segu kohe jäätisepallidele ning paku koos hea Itaalia proseccoga.