Vaata, milliseid toite pakkus õhtusöögisaates Anna-Maria Galojan
Noorpoliitik Anna-Maria Galojan võõrustas külalisi saates "Õhtusöök viiele".
Roogade valik oli käepäraste vahenditega tehtud ja äärmiselt huvitav: röstitud saiad, munapuder, ostetud pitsa ning jäätis pipraga.
Vaata Anna-Maria retsepte:
I EELROOG
Röstsai praetud singiga
4 viilu röstsaia
5 viilu sinki
Oliiviõli
lihamaitseainet
Rösti saiad röstris. Prae sink õli ja lihamaitseainega korralikult läbi ning aseta saiale. Serveeri salatilehe ja hommikuse kohviga.
II EELROOG
Munapuder singiga
5 muna
5 viilu sinki
1 klaas piima
Oliiviõli
broilerimaitseainet
Pruunista tükeldatud sink broilerimaitseainega pannil. Omletisegu valmistamiseks võta 2/3 osa mune ja 1/3 osa piima. Vala soolaga maitsestatud munasegu ja vala singile. Küpseta suurel kuumusel, kui omlett ei tule välja, sega muna ja sink pudruks. Lase kergelt pruuniks ja serveeri kuumalt.
PEAROOG
Pitsa
Peotäis eurosid või kroone
Jaluta lähimasse pizzeriasse ning küsi sealt kõige suurem pitsa. Jaluta koju tagasi ning pane pitsa ahju sooja. Kui külalised tulevad, serveeri lõigud hea veiniga.
MAGUSTOIT
Maasikad cayenne’i pipra ja vaniljejäätisega
1 kg vaniljejäätist
300 g maasikaid
Cayenne’i pipart
Lõika maasikad tükkideks ja kuumuta kergelt pannil koos cayenne’i pipraga. Tõsta segu kohe jäätisepallidele ning paku koos hea Itaalia proseccoga.