Eile eetris olnud saates tuli Marilynil ja ülejäänud kümnel sensitiivil lahendada esmalt kummitava maja juhtum. Selgeltnägijad viidi ühte külakohta ning paluti ümbrikusse peidetud hoone foto või oma meelte abil leida aja peale maja, kus kummitab. Mitmed selgeltnägijad põrusid, kuid üks, kel õnnestus mitte vaid täpselt, vaid ka eriti dramaatiliselt katse lahendada oli Marilyn. Kui teised sensitiivid püüdsid oma agregaatidega hakkama saada, siis rabas Rakvere tüdruk kõiki osalisi teadaandega, et vajab ülesande lahendamiseks majaomaniku verd. Esimese kohkumise järel ning nähes, et noorel nõial on tõsi taga, loovutas majaomanik oma näpuotsast tilga verd, mille Marilyn oma sõrmede vahele võttis, hõõrus ning siis verekoera kombel vere lõhna nuusutades otse majani tormas - liikuda tuli kiiresti, et "vere lõhn ei lahtuks", nagu seda nõid ise selgitas. "Verel on pikaajaline mälu," selgitas ta hiljem. Majja jõudes tabas ta kohe, et seal tegutseb kellegi mehe vaim ning üllatas majaomanikku sellega, et sõnas, et tal tuleb midagi surnuaiale viia. Miks, kellele või milleks jäi segaseks. Et maja natukenegi halva energia eest kaitsta, lasi Marilyn ka enda verel voolata. Nõid lõkas endale kätte ning joonistas maja seinale oma verega sümboli, millele siis noa otsapidi sisse lõi.

Teises katses viidi sensitiivid ruumi, kus seisis suur magnetofon alla kukkunud ning palju noori sportlasi surma viinud lennuki musta kasti lindiga, mida aga selgeltnägijatele heliga ette ei mängitud. Siingi jõudsid paljud osalised valejälgedele, kuid mitte Marilyn. Kuigi ta ei suutnud enda ees vaikselt rulluva lindi peale salvestatut avada nii hästi, nagu nädala parimaks tunnistatud meedium Aleksander, kes praktiliselt kordas kõike, mis lindil oli, suutis ta üsna täpselt tabada lindi emotsiooni. Ta tundis adrenaliini ning seda, et "alguses on kõik justkui korras ja siis juhtub midagi". Ka rääkis tema kehakeelt üsna selgelt seda, mida ta sõnadesse ei osanud panna - Marilyn lehvitas kätega nagu lennuk.

Lõpptulemusena jäi eelmisel nädalal parimaks tunnistatud Marilyn saatesse edukalt püsima ning astub järgmisel pühapäeval taas katseid lahendama.

Marilyni näeb alates 14. minutist (esimene katse), siis 45. minutist (teine katse) ning hiljem päris lõpus, kus toimub tulemuste teatamine.