Helen ja Liisa on publikule varasemalt tuttavad saatest “Abielus esimesest silmapilgust”. Järgmise teleprojekti raames anti neiudele võimalus elada koos kuue erineva noormehega nagu mees ja naine, misjärel langetatakse otsustav valik.

Saate teine episood näitas pinevil telepublikule kahe daami esimeste prooviabielude märksa erinevates suunades kulgemist. Magistrandi Heleni ja 19-aastase noortaluniku Kalvi-Kalle vahel on süttinud kustumatu leek ja suhe on saavutanud kõrgeima intiimsuse tasandi. Näib, et Sloveenia hurmur Žiga ei näe seevastu kõrvuni armunud Liisas mingisugust potentsiaali.

Täiuslikule abikaasale kohaselt asub Kalle kolmandal kooselu päeval usinalt kaasale hommikusööki valmistama, ent Helen ei suuda käsi mehest hetkekski eemal hoida ja eelistab kuivale jäämisele kõrbenud pannkooke. Lühikese ajaga on jõutud nii vaimselt kui füüsiliselt lähedalt tutvuda, ent kirega vaheldub õigetele kaasadele omaselt ka vahetpidamatu nääklemine.

Teises majas üritab vähesest paarivahelisest intiimsusest hoolimata ka Žiga kaasakohustusi täita ning kuniks Liisa teenib prooviperele elatist, võtab mees mõtlemata enda kanda kodused toimetused.
Žiga entusiasm veenab Liisat aina enam, et tegemist on pea täiusliku kandidaadiga — pakutaks talle võimalust teiste noormeestega kohtumisest loobuda ja Sloveenia täkk päriseks kodustada, võtaks ta selle kõhklemata vastu.

Juba järgmises saates jõuab neiude esimene prooviabielus veedetud nädal lõpule, ent kuidas suudab Liisa hüvasti jätta täiusliku kaasakandidaadiga ja mis moel saab Kalvi-Kalle ja Heleni käed üksteisest eemale, saame teada juba nädala pärast!