Kui Jessica Biel on hetkel seitsmendas taevas, siis Butleril hingel kripeldab armulugu senimaani ning mees on tunnistanud, et kahetseb lahkuminekut. 

Näitlejad ei käinud kohtingutel küll kaua, kuid Butler kommenteerib suhet järgmiselt: „Jessica – see, kes minema pääses.” Tema sõnade järgi hakkasid nad kohtingutel käima, kui Jessica läks Justin
Timberlake´ist ajutiselt lahku. Pärast lühikest kohtingute perioodi lootis Jessica naistelemmik Butleriga tõsiseid suhteid luua, mis aga hirmutas naistemeest ning suhe lõpetati.

„Jessica on naine, kellesse tuleb suhtuda eriliselt, sest ta on ise nii eriline. Kahjuks ei mõistnud ma seda siis, kui me veel koos olime. Ütlesin ära suhtest imelise naisega ainult sellepärast, et kartsin kohustusi,” rääkis näitleja.

Siiski on paljude iluduste (Jennifer Aniston, Naomi Campbell jt.) lemmikul hea meel, et tema endine tüdruksõber leidis oma eluarmastuse. „Varem või hiljem oleks nad niikuinii tee teineteiseni leidnud ja oma saatused sidunud,” arvab Butler.

Saatuse iroonia tahtel mängib Gerard Butler filmis „Suhete mänguväljak” Jessica Biel´i eksmeest, kes üritab oma eksnaise südant tagasi võita. Kui Butleri tegelaskuju karjäär luhtub, leiab ta ennast taas oma perekonna eest võitlemas ning soovib suhteid nendega taastada. Eesmärgini jõudmisel takistavad teda aga linna ilusad naised. Tal tuleb taas valida, kas võidelda oma pere eest või lasta ennast ahvatlustel võluda.

Romantiline komöödia „Suhete mänguväljak” esilinastub kinodes alates 7. detsembrist.