The People kajastab, et Ashley lahkus oma kolmeaastase poja Hayden Joeliga kodust juba 17. augustil, tema sõnutsi oli ta mures nende turvalisuse pärast.

Lahutusega seotud dokumentidest tuleb välja, et Ashley sõnul oli mees vägivaldne aastaid. Mees muutus agressiivseks, kui tarbis alkoholi ja suitsetas kanepit. Näiteks 2016. aastal väänas ta naise käsi ja viskas ta siis põrandale maha. 2017. aastal aga pigistas mees Ashley kätt nii kõvasti, et too vajas hiljem operatsiooni.

Iga kord lubas mees, et jätab joomise ning mõnuained maha ning hoolitseb pere eest. Ashley kinnitusel aga muutusi ei tulnud. Lisaks olevat mees teda hooraks sõimanud ja väitnud, et naine magab teiste meestega.

Ashley otsustas, et aitab, kui mees tuli 16. augusti õhtul koju ja hakkas karjuma, kuidas Ashley olla nende voodis kellegi teisega maganud. "Olin väga segaduses, ma pole Joeli kunagi petnud," sõnab Ashley ise. Kuna ta kartis, et mees elab end välja rusikate abil, võttis naine järgmisel päeval lapse kaasa ja lahkus. Murelikuks tegi teda ka see, et mees teda paaniliselt jälgis - oma autost avastas ta hiljuti jälitusseadme.

Oma raskest olukorrast kirjutas Ashley fännidele ka Instagramis.