Janele tehti pakkumine minna tagasi Iirimaale, millest ta loobus. Jane hakkas hoopis Jaanusele Soome-juttu ajama, sest mees olevat jälle salaja jooma kukkunud, ka sellest mõttest loobuti.

Mare ei tahtnud, et Jane Iirimaale läheks või Jaanus Soome kipuks. "Las iirlased elavad seal Iirimal ja soomlased saavad ilma meieta Soomemaal väga hästi hakkama." Naisele valmistas suurt pettumust teadmine, et Jaanus ikka veel salaja joob. Murekoorem ei läinud kergemaks ka siis, kui Mare sülearvuti otsad andis, sest loomulikult polnud Mare enda romaanist koopiat teinud.

Henry saabus tööle ja püüdis Ahvenat veenda, et suveperioodiks on tarvis palgata ujumistreener, samuti tahtis ta Eveliniga puhkuseid kokku lükata.

Harry Ahven oli halvas tujus ja uuenduste vastu.

Aino sõitis linna Irisele külla, et Irist õnnelikuma elu poole suunata. Oma suureks pettumuseks pidi ta tunnistama, et tütre suhted abielumehest õppejõuga pole grammigi jahenenud.

Iris tundis end linnas mõnusalt ja teatas, et Mornasse tagasi kolida ta ei plaani.

Laine käis turul ja tundis huvi Jürka tervise vastu, aga samas heitis ta mehele ette tema kaubavalikut. Naise üllatuseks tuli välja, et Evelin hoiab tema ees saladusi.

Jürka teatas Lainele, et tema tervis on kui raudpolt ja ta olevat juba kevadises metsaojas lausa ujumaski käinud. Vaieldes kaubateemadel, jõudis mees välja mureni Evelini pärast, kes Ahvena juures töötab.

Krissu luges kohvikus lehte.

Uus hooaeg alates 12. septembrist laupäeviti kell 20.30, kordus järgmisel laupäeval kell 10.45 (subtiitritega).