Grete Klein (25), Kristel Aaslaid (24), Katariina Ratasepp (27) ja Kertu Moppel (28) on täiesti erineva taustaga noored naised. Grete tõusis avalikkuse ette Kanal 2 «Reporteri» ilmateadustaja ja lauljana, Saaremaalt Tallinna kolinud Kristel tegi oma näitlejadebüüdi seriaali «Ment» ühe kõrvalosatäitjana. Katariina ja Kertu on aga kursaõed XXIV lavakalennust. Katariina, kes sai vahepeal emaks ja astus abiellu, mis on tänaseks lahutatud, lõpetas järgmise lennuga Kertust paar aastat hiljem.

Kuidas välja selgitada, mis on hea, kes on meestest parim?

Grete: (Naerab) Võib-olla ongi hea, kui sa ei tea, mis on hea? Et sa oled kogu aeg korralik olnud, ja see, mis on sinu meelest hea, on selle meelest, kes on, nagu sa, Kristel, ütlesid, ringi k******d, väga halb.

Ma arvan, et naiste puhul on eneseaustus see, mis määrab. Mina austan ennast lihtsalt nii palju, et ei lase endast igaühel üle käia – see on minu usuteema. Kindlasti on ka neid, kes ütlevad, et kuule, seks ei ole ju midagi nii erilist, et selle ees nüüd kummardame ja ainult selle õigega oleme... Minu jaoks aga lihtsalt on nii, see on minu põhimõte. (Muigab.) Kuigi võiks minu välimuse ja teiste eelarvamuste põhjal mõelda hoopis teisiti, onju?

Kristel: (Tehtult tähtsalt.) No mina olen näiteks vastu võtnud otsuse, et mina ei maga ühegi mehega enne, kui ta on mind vähemalt kohvile kutsunud! (Üldine naer.) Et vältida olukorda, kus sa satud mingi tüübiga kokku, kõik on maru vahva ja ühel hetkel on ainult see küsimus, et kumma poole lähme. Hommikul aga lähevad mõlemad oma teed... Ma lihtsalt ütlen, et üheöösuhted võivad olla küll väga toredad, aga – ei ole minu jaoks. Sellest ma olen aru saanud elus.

Kertu: Üheöösuhted – kui inimestele sobib, siis palun, aga ei tõmba ka mind sinnapoole, ei.

Kristel: Ja miks ma peaksingi tahtma? Mind ei huvita mingi slam-bam-thank-you-ma'am , kui ma seda järgmisel päeval nagunii ei mäleta. Sorry, aga ma tahaks nagu teada inimese nime ja ka vähemalt tema perekonnanime.

Grete: ... ja vanust!

Kristel: (Naerab.) Ja ta peab mul Facebookis sõber olema!

Kertu: (Muigab.) Ainult Facebooki sõpradega või?!

Kristel: (Muheleb.) Eksklusiivselt ainult Facebooki sõpradega!

Grete: Hmm... mul on Facebookis 5000 sõpra...

Loe lähemalt «Padjaklubi» näitlejannade suhtumisest seksi ja suhetesse selle nädala Kroonikast!

Veel värskes Kroonikas:

1. Süüdistati röövimises: Menusarja «Pilvede all» naistelemmik Hellar Bergmann sai Moskvas tõelise elukooli

2. Näitleja Indrek Taalmaa: On hea tunne, kui pea viiekümne aastast naisteriietes meest vaatab saalitäis noori

3. Lauljanna Maarja-Liis Ilus järgneb armastatule Californiasse

4. Ansambel Põhja-Tallinn kaotas ühe liikme

5. Laulja Ott Leplandi suvesuhe jätkub