Mis on kõige ohtlikum hetk, mis laval on olnud? Kes kardab Virginia Woolfi? Kas kunstiinimesed peaksid jääma oma liistude juurde? „Kontaktis“ otsitakse vastuseid neile ja väga paljudele teistele küsimustele. Publiku ette tulevad kaks inimest, kes põhilise osa oma elust teesklevad, et on keegi teine. Sel õhtul mängivad nad iseennast – nad räägivad, otsivad, arutlevad, esinevad, küsivad, vastavad ja (umbes poolteist tundi hiljem) kaovad.

Et kaks päeva hiljem ETV ekraanil taasilmuda. Lisaks jutuajamistele elustuvad endised või tulevased rollid, kõlab piinlik ja vabastav naer või sünnib midagi, mida varem pole juhtunud. „Kontakt“ on segu kunstilisest aktsioonist ja telesaatest „Inside the Actor's Studio“ ehk teisisõnu: oodata võib pikemaid ja süvitsi vestlusi, aga samas tempokat ja ootamatut õhtut.

Igal sündmusel on kaks õhtujuhti ning fookuses kaks näitlejat. 19. novembri külalisteks on Karl-Andreas Kalmet ja Priit Pius, 17. detsembril aga Piret Kalda ja Anne Reemann. Saated on eetris vastavalt 21. novembril ja 19. detsembril kell 21.40 ETV-s.

Ka publikul on võimalik esitada oma küsimused näitlejaile, saates need e-posti aadressil publik@linnateater.ee. Küsimusi Priit Piusile ja Karl-Andreas Kalmetile on võimalik esitada kuni 19. novembri kella 15.00-ni. Kõigi küsimuse esitajate vahel loositakse välja kutse kahele detsembrikuu „Kontaktile“.

Pileteid detsembrikuu kohtumisõhtule saab soetada alates 1. detsembrist Tallinna Linnateatri kassast ja Piletilevist.

Ühekordsete kohtumisõhtute sari „Kontakt“ avab Tallinna Linnateatri viiekümnenda sünnipäeva tähistamise, mis kulmineerub 13. veebruaril 2016 teatri 50. juubeliga.