Vello usub, et saatesse sattumine oli saatuse tahe, käesoleva aasta märtsikuus sõitiski ta saate esimesele salvestusele, kust sai võrratu tagasiside ja pääsu järgmisesse vooru.

Vellole tuli suure üllatusena saatemeeskonna soovitus endale mitmed sotsiaalmeediakontod luua. "Mis see hashtag on, ma ei teadnud, mis see on ja endast kujutab," naeris Vello, et on ikkagi selles mõttes täielik vanakooli esindaja.

Ehkki võiks arvata, et talendisaate osalejad suplevad lõputute võimaluste meres, tuleb siiski staarikspürgijail omast taskust kõik kinni maksta. "Enne viimast reisi oli mul mitmel arvel kokku 2-3 eurot, nii et meil polnud raha isegi ülekaalulise pagasi eest maksmiseks," tõdes Vello, et suurt rikkust saates osalemine majja ei ole toonud. "Uppuja päästmine on uppuja enda asi," tunnistas Vello.

Saatest välja langemine meest puudutamata ei jätnud. "Pealtnägija" viimastest kaadritest nägime, kuidas saate järel perega autosse istunud Vellol voolasid pisarad üle punaste põskede, ent ta õhkas rõõmust: "Me tegime selle ära, kolm korda. Ma olen nii õnnelik!"