Jakovleva ütles, et koledast vahejuhtumist ei teadnud tema vanemad, sõbrad ega ka lapsed. Kuigi naine tunnistab, et seda on väga raske meenutada, siis tegelikult ta teab, et kõik oleks võinud lõppeda veel traagilisemalt.

30 aastat tagasi hääletas Aljona, et jõuda kiirelt Lennujaama peatusesse. Autos istunud kaks noormeest pakkusid, et nad võivad noore naise viia ka pärast tagasi ning neiu loomulikult nõustus poiste pakkumisega. Tagasiteel mõistis Aljona, et nad sõidavad hoopis täiesti teises suunas. Lõpuks viidi kuulsa näitleja tütar maamajja, mis asus paksu metsa sees ning kus ootas ka kolmas noormees.

Naine mõistis, et nad võivad teda tappa ning ta üritas teha paar nalja. "Ma küsisin, et noh, kes esimesena tahab?" avalikustas Jakovleva intervjuus ning lisas, et mehed sattusid sellisest käitumisest kimbatusse. Kuid mõne minuti pärast hakkasid mehed kordamööda teda vägistama.

Algselt üritas ta rahulikuks jääda ning mitte vastu hakata. "Kõike, mis nad tahtsid teha, nad said teha," kirjeldas naine. Jakovleva usub, et vägistajad saavad vastupanust indu juurde ning neile meeldib, kui ohver hakkab karjuma. "Ma näitasin oma käitumisega, et ma ei karda."

Pärast rünnakut viisid mehed Jakovleva tagasi autosse ning viisid ta koju. Aljona ei üritanud mehi kunagi leida, sest tal polnud nende nimed või välimus pärast vägistamist enam meeles. "Ma tahtsin seda lugu lihtsalt unustada," lisas ta.

Näitlejanna sõnul möödus ka valu ja ta sai kõigest üle ning ta õppis taas mehi usaldama.