TV1000 Premium hakkab näitama Hollywoodi kassahitte 24 tundi ööpäevas ja ilma reklaamipausideta. Kanalil linastub igal aastal rohkem kui 300 uut filmi. Käesoleva aasta jooksul jõuavad kanalile muuhulgas näiteks “Kariibi mere piraadid: Maailma lõpus”, “Veri hakkab voolama” ja “Simpsonite film”. Kõigil filmidel saab valida eesti- ja venekeelsete subtiitrite vahel.

“Meie kliendiuuringud on näidanud, et üks peamisi asju, mida kliendid meilt ootavad, on rohkem filme,” ütles Viasat Eesti juht Krista Leppiko ning lisas, et sellised filmikanalid on Põhjamaades juba pikka aega olemas, aga Eesti turu jaoks on tegemist esimese sellisega. “24 tunnine kanal 300 uue filmiga aastas tähendab, et kanalilt on alati midagi vaadata”.

TV1000 Premium on esialgu saadaval ainult ViasatKuld paketi klientidele ja pakub neile võimalust oma paketti laiendada. “Tegemist on meie klientidele mõeldud lisateenusega. Kaabelfirmade tihedas konkurentsis on loomulik, et ettevõtted käivitavad oma klientidele mõeldud uusi paremaid teenuseid.”

Selle aasta sees jõuavad televaatajateni näiteks: “Väike Miss Päikesepaiste”, “Borat”, “Šotimaa viimane kuningas”, “Die Hard 4”, “Saatan kannab Pradat”, “Hollywoodland”, “Veri hakkab voolama”, “Rahvuslik aare: Saladuste raamat”, “Simpsonite film”, “Jääaeg 2: Suur sula”, “Sissemurdmine”.