Andrei Zevakin tegi endale OnlyFans kasutaja ning analüüsi mõttes hakkas jälgima kolme eestlannat - Enni Brittat, Sandra Roosmet ja Merylin Naud. Zevakin tahtis teada, kuidas platvorm eristub nt Instagramist või Pornhubist.

Kuna Zevakin näitas oma videos tasulist materjali, siis ta udutas kõik näidatava sisu.

Enni Britta, kelle lehe eest ta maksis 24 eurot, kohta ütles Zevakin esimese hooga, et tema OnlyFans sisu ei erine palju Instagramist. Seda vähemalt alguses. Platvormil kerides jõudis Andrei viimaks piltideni, kus Enni oli palja ülakehaga. Selliseid pilte aga Instagrami üles panna ei saa.

Järgmisena vaatas Zevakin Sandra Roometi kontot. Selle sisu vaatamiseks maksis ta 28 eurot. Sandra paistab oma sotsiaalmeedias silma bikiinides motikasõiduga.

Sama sisu vaatas Zevakinile vastu ka OnlyFansi lehelt. "See on pettus," ütles Andrei Zevakin kokkuvõtvalt. Zevakini sõnul vaatab talle OF lehelt vastu täpselt sama sisu, mis Instagramis, midagi paljastavat sealt justkui pole.

Küll aga leidis Zevakin paar pilti, mille Sandra oli koos teinud Helen Kõpuga, kus nad olid kahekesi köögis paljad, aga nad olid seljaga kaamera poole.

Viimasena vaatas Zevakin Merylin Nau kontot. Ka sealt vaatas alguses vastu Instagramile sarnane sisu, kuid peagi leidis üle 20 euroselt kontolt mitmeid paljaid ülekehaga pilte. Kuna seal oli alasti pilte, siis Zevakin ei pidanud raha välja käies pettuma.

Zevakin kulutas OnlyFans kontode tellimustele üle 70 euro, mis tundub ajastul, kui alasti pildid on vaid mõne kliki kaugusel, palju.