Napilt jäi teiseks 27aastane Arno Suislep, kes žürii arvates on juba küps ning väga omanäoline muusik.

Võitja kogus 52,9% vaatajate häältest.

Žüriiliikme Heidy Purga sõnul oli selleaastane finaal märksa tugevam, kui möödunud aastal.

Kui kohtunikud pidid ütlema, kes nende arvates peaks saate võitma, ei suutnud Mihkel Raud ja Heidy Purga seda teha. Vaid Rein Rannap vihjas küpsemale esitajale, pidades silmas ilmselgelt Arnot.

Viimases saates esitasid Jana ja Arno järgmisi lugusid:

Jana

Alanis Morissette “Uninvited”

Heidy meenutab seda, kuidas Jana juhuse tõttu üldse superstaari-saatesse pääses.

Rein loodab, et ta kuuleb Jana esituses peagi lugu, mida keegi kunagi varem pole veel esitanud. Ja kui Janal õnnestub seda niisama veenvalt esitada, kui seniseid saates esitatud lugusid, siis on ta tõeline superstaar.

„Sa oled tõeline superstaar!“ kinnitas ka Mihkel.

„Lady Marmelade“

„Inimesed jumaldavad sind, Jana. Ja mul on kuradima hea meel selle üle,“ oli Mihkel vaimusutses.

„Jana, sa oled lihvimata teemant. Sa oled alles 16 ja ma mõtlen hirmuga nendele karidele, mis muusiku teele võivad sattuda. Kui sa need ületad, siis võib-olla saab sinust eesti Nokia,“ ei ole ka Rein kiitusega kitsi.

„Ma loodan, et sa suudad karisid vältida,“ lisas Heidy Rein Rannapi kommentaarile ja oli vaimustuses sellest, kuidas 16aastane noor tütarlaps suudab nii karismaatiline olla.

„Ma tahan olla öö“

„Tubli, Jana — ilus, lihtne, siiras,“ oli kõik, mida Rein suutis öelda.

„Sa oled kõige parem, keda ma selle kahe aasta jooksul näinud olen,“ tunnistas Mihkel.

„Jana, mulle väga meeldivad sinu eestikeelsed laulud, sa oskad kõik oma tunded sinna sisse panna,“ kiitis ka Heidy, kelle Jana suutis ühes eelmises saates oma lauluga nutma panna.

Arno

Garbage „The World is Not Enough“

„Tubli, Arno!“ kiitis Rein ja iseloomustas Arnot järgmiselt: mõrkjas, veidi elus pettunud ja intellektuaalne.

„10 punni,“ kiitis ka Mihkel Arnot ja meenutas, kuidas punetava näoga Arnost on saanud isikupärane laulja.

Heidy usub, et Arno finaalipääsemine on märk sellest, et ühiskond on arenenud ja ootab kedagi erinevat — kedagi, kes oskaks muuta.

„Spaceman“

„Me oleme nii palju häid sõnu sulle lausunud. Sa oled hästi nõudlik enda ja oma lauluvalikute suhtes. Sa kuulad alati nõuandeid. Kui sa teed on esimese albumi, siis jätka sama liini — ma ootan seda väga,“ kommenteeris Heidy.

Rein usub, et Arno saab muusikamaailmas hakkama ka ilma produtsenditiimita, sest ta on juba küps inimene. Ta on kindel, et Arno jääb Eesti muusikamaailma särama kuni lõpuni.

Ka Mihkel kiitis Arno esitust.

„Vaiki kui võid“

„Ma tahan sind tänada, Arno. On olnud tõeline privileeg sinu arengut jälgida,“ tänas Mihkel Arnot ja lisas, et Eesti on ühe väga karismaatilise laulja võrra rikkam.

„Arno, ma olen sulle pöialt hoidnud. Ma tean, et sa saad alati hakkama. Sa oled 100% üks julgemaid lauljaid, kes ei karda valida rakset repertuaari,“ kiitis Heidy.

„Mina arvan, et sa oled nende kahe aasta jooksul siin kõige mitmekesisem laulja ja su võimed on seinast-seina tasemel,“ kiitis Rannap. Reinule meeldis, et Arno ei püüdnud aimata loo originaali, vaid kasutas lugu, et väljendada iseennast.