Järgmisel aastal jõuab kinolinale noortekomöödia "Öölapsed", mis räägib kolmest õest, kes ühel saatuslikul ööl raskeid otsuseid peavad langetama.

Kroonika käis filmivõtetel peategelaste kodus, kus filmiti algusstseeni, mil õdede vanemad valmistuvad õhtuks kodust lahkuma, aimamata, et lähitundidel muutuvad nende tütarde elud täielikult.

19-aastast Liisi kehastav Grete Konksi avas meile Liisi tegelaskuju ja meenutas oma senist näitlejakarjääri. Kuidas meenutab ta teleseriaali "Kodu keset linna", kus ta esmakordselt kaamerate ette sattus, vaata videost!

Grete kehastatav Liis on "Öölastes" keskmine õde, kes lõpetas äsja gümnaasiumi, kuid avastab, et planeeritud tulevik poiss-sõbraga ei olegi enam nii kindel. See ettearvamatu öö paljastab mitmeid Liisi ja tema õdede saladusi. Neist vanim, 34-aastane Karin (Piret Krumm) püüab hakkama saada tänapäeva seksitslikus ärikeskkonnas ning pere pesamuna, teismeeas Jane (Alice Siil) katsub vastu seista peoloomast sõbranna survele tõestada end kellegina, kes ta tegelikult ei ole. Vaid ühe öö jooksul muutub õdede senine elu tundmatuseni.

Grete Konksi õpib TÜ Viljandi Kultuuriakadeemia teatrikunsti 12. lennus. Konksi on mänginud mitmetes lavastustes nagu näiteks "Dekameron", "Gulliveri reisid", "Pipi jõulud" ja "Protsess". Samuti on ta mänginud filmis "Klassikokkutulek 2", kus kehastas Tiinat. Debüüdi teleekraanil tegi ta vaid 9-aastasena teleseriaalis "Kodu keset linna" Maarja osa täites.