Üks esimesi küsimusi uuris Ada seksielu kohta. Ta rääkis, et ei ole kunagi peljanud seksist avameelselt rääkida aga ei tahtnud väga detailidesse laskuda, kuna tal on noor vaatajaskond. Küll aga arvas, et see on oluline, sest tuleb välja, et koolis seksiõpetus puudub.

"Eksperimenteerige. Lõbutsege. Aga siis, kui te olete piisavalt vana. Mina kaotasin süütuse, kui ma olin 20. Seega, kiiret ei ole kuhugi. See, kui sa alustad varem, ei tee sinu seksielu kuidagi paremaks. Õppige enne ennast tundma, kui lasete seda kellelgi teisel teha," rääkis Ada.

Loomulikult küsiti ka "Rannamaja" kohta. Taheti teada, kas ta läheks sinna tagasi sama seltskonnaga ja kas on keegi, kellega ta sinna kindlasti ei läheks.

"Ei kindlasti mitte, kuigi teile oleks see hea draama näha meid kõiki koos inimesi, kes üksteist ei salli. Inimesed kelle ma kaasa võtaksin, kui ma peaksin uuesti minema, on Seidi ja Silver 100%, pole küsimustki. Inimesed, keda ma kindlasti ei sooviks, on kõik ülejäänud," vastas Ada.

"Rannamajja" läheks Ada tagasi siis, aga mõned asjad peavad teistmoodi olema. "Kui süžee natuke teine oleks, siis võib-olla läheks, aga kindlasti mitte suhet otsima. Ja kindlasti ma tahaks raha selle eest, mul on üür mida maksta," ütles Ada.

Ja raha tahaks ta ka saada. "Ega ma tasuta neile ka sinna komöödiat tegema ei lähe. Teenivad meie pealt sadu tuhandeid, siis võiks nagu meile ka plekkida," lisas Nelke otsekoheselt.

Pärast Eesti avalikku meediapilti tõusmist on Ada õppinud, et üks asi, mida ta kohe kindlasti enam ei teeks, on enda arvamuse liige avaldamine ja ei postitaks endast sotsiaalmeediasse erinevaid asju.

Ada avaldas ka oma nime tagamaid. Talle plaaniti alguses Melissa nimeks panna ja see oleks talle ka meeldinud, aga Ada teadis, et see talle ei oleks sobinud. Talle pandi nimi vanavanaemade järgi.

Tööst ja karjäärist rääkides avaldas Ada, et sooviks teha tööd meedias. "Ma tahaks olla näiteks saatejuht ja teha midagi ägedat, kindlasti midagi, mis on seotud televisiooni ja meediaga," ütles ta.

Lühikese ajaga jooksul on Ada edu osas väga palju õppinud. "Eduga on selline asi, et sa ei pea ilmtingimata pingutama, et seda starti saada, aga kui sa oled selle stardi kätte saanud siis jah – sa pead pingutama, sa pead andma inimestele midagi, et nad sind ära ei unustaks," rääkis Ada.

Nagu ka paljud naised ja mehed soovib ka Ada-Marie tulevikus abielluda, aga ta teab, et see ei ole vaid tema otsustada. Lapsi tahaks ta saada vanuses 28-30. Aga siis peaks ta olemas, kas kihlatud või abielus, ning ka tööalaselt võiks hästi minna.