Legend räägib, et 12. juuni hilisõhtul kohtusid Tallinna kesklinnas täiesti juhuslikult kaks verbaalselt võimekat meest, Tarvo Krall ja Jaanus Otsa, keda teame kui oma ala tublisid tegijaid, kes on tahtejõulised ja ambitsioonikad. Praalimise käigus esitas üks neist teisele väljakutse teha omavahelised sotid selgeks tenniseväljakul. Nii sündiski mõte korraldada heategevuslik–meelelahutuslik tenniselaupäevak "Tai Breik".

Kuna Jaanus Otsa rühib oma vanuseklassis iga nädalal maailma edetabelis ülespoole ja Tarvo Krall võttis reketi esimest korda kätte alles 7. juuli keskpäeval, sai mängu tingimuseks, et Otsa hoiab mängu kestel vasakus käes kohvrit.

Lubatakse, et mäng ei tule sellegipoolest ühepoolne, sest Tarvo Kralli viimase kuu jooksul treeninud Andres Kuhi sõnad Krallile pärast eelmise nädala neljapäevast 3,5 tundi kestnud trenni olid järgmised: "Mina olen kas väga hea treener või sina väga andekas mängija".

Kogu piletitulu läheb maailma tippu rühkiva Kenneth Raisma treeningute toetuseks.

Tenniselaupäevaku "Tai Breik" meelelahutuse eest hoolitsevad Liis Lemsalu ja Ott Lepland ning toimub rida teisigi show-mänge.

Tallinna Kalevi Tenniseklubi väljakud avatakse publikule kell 14, ürituse kulminatsioon ehk Kralli ja Otsa mäng algab orienteeruvalt 17 ajal. Lastele on sissepääs tasuta, vanemad saavad pileti Piletilevist või kohapealt. 

Kes mingil põhjusel kohale ja mängu ilu kõigi meeltega kogema minna ei saa, saab kogu üritust jälgida Delfi otseülekande vahendusel.