Uue kodumaise krimisarja “Viimane võmm” teises osas leitakse kaminast jõuluvana kostüümis mehe surnukeha. Selgub, et tegemist on juba mitme kuu eest kadunuks jäänud pereisaga. Mikk Kotkas (Üllar Saaremäe) ja tema noor kolleeg Anders Prikk (Robert Annus) kahtlustavad, et kadunuke elas topeltelu ja et just see talle saatuslikuks saigi. Mõrva lahendamisel on abiks ka turumüüja Sergo (Emil Rutiku), kes oli kunagi Miku informaator ja teadis alati kõigest pahelisest kõike.

Kotkal tuleb kohaneda ka tänapäevaeluga. Üsna pea laulab Kotka taskus miski ning imelik ekraan mehe töölaual on võtnud üle tema ajufunktsioonid ning tuletab talle meelde kohtumise psühholoog Tanjaga (Ülle Lichtfeldt). Kotkale ei anna rahu ka Andersi poolt talle peale saadetud nuhk Googel ja nii otsustab ta teha sellele mehele taustauuringu.

Üllar Saaremäe, Robert Annus, Jaanus Rohumaa, Tiina Mälberg, Ülle Lichtfeldt, Carmen Mikiver ja paljud teised Eesti tippnäitlejad uues kodumaises krimisarjas "Viimane võmm" juba täna kell 21:30 Kanal 2s.