Teda on õnnistatud eksootiliselt ilusa välimusega ning tal on klassikaline stiil. Ta on võluv naine ja suurepärane näitlejanna. Alustades oma karjääri 12-aastaselt, on Catherine Zeta-Jonesist saanud 31-aastase filmikarjääri vältel üks kõige professionaalsemaid ja populaarsemaid näitlejannasid. Tema töötulemused on kõigile teada, kuid vähesed teavad, kuidas ta armastab oma vaba aega veeta.

Catherine Zeta-Jones armastab nimelt karaoket laulda. Filmimise ajal on näitlejannal alati oma riietumisvagunis karaokemasin kaasas.

12-aastaselt võitis Catherine ka Suurbritannia stepptantsu meistrivõistlused. Ühel oma esimestest kohtingutest oma abikaasa Michael Douglas´ega palus tema tulevane mees naisel demonstreerida oma meisterlikkust. Catherine tantsiski oma tulevase abikaasa jaoks, kuid seda hoopis vannitoas, kuna kartis rikkuda mehe puitpõrndat.

Kui aastal 2000 sündis Catherine´i ja Douglase perre poeg Dylan, heiskasid näiteljanna koduküla elanikud Swansea külas Wales´is riigilipud. Linnaraamatusse kirjutati õnnitlusi värskete vanemate auks ning šampanja voolas ojadena. Catherine Zeta-Jones armastab võileibu suitsulõhega, neid valmistab ta nimelt mustast leivast, mille peale asetab suitsulõhe ning purustatud kartulikrõpsud. „See oli mu lemmiktoit raseduse ajal ning andusin lihtsalt oma kapriisidele tundes ennast mugavalt ning turvaliselt” räägib Catherine.

Samuti on üks näitlejanna lemmiktegevusi golf. Sellega tegeleb Catherine lausa kaks korda nädalas. „Meil on tekkinud tore sõprusringkond, kellega ma mängin golfi. Korraldame tüdrukuteõhtuid, mis osutuvad väga naljakaks, sest mängime natuke ja otsustame siis jällegi, et me ei oska ikka seda ala, ning siis suundume vabalt õhtust sööma ja veini jooma," naljatas Catherine Zeta-Jones.

Näitlejanna, kes on algselt pärit Walesist, peab naljakaks, et pärast filmi „Zorro mask”, ei tea tema enda fännid tema päritolu kohta midagi ning pöörduvad tihti tema poole hispaania keeles. „Ma võin küll olla britt, aga see film andis mulle hoopis uue kodakondsuse,” rääkis Catherine Zeta-Jones.