“Aps juhtus, aga ma sain õigel ajal sõnasabast kinni,” ütles Võrno SL Õhtulehele.

Jevgeni Nurmla oli pühapäevases mängus jõudnud juba 12. küsimuseni, kui arvuti tahtis teada, mis toit on Sauce Béchemel. Variantideks pakkus arvuti: A — valge põhikaste, B — pruun põhikaste, C — mahlakaste või D — õli-äädikakaste.

Pärast kahe vale vastusevariandi kaotamist jäid ekraanile põhikaste ja õli-äädikakaste.

“Millest sa mõtled see valge béchemel, oi vabandust, siis see valge põhikaste tehtud olevat? Jahu ja piim või?” küsis Võrno mängijalt.

“Koorest või umbes niimoodi. Aga ta võib muidugi midagi muud ka olla? Aga hea küll, ma ütlen ikkagi vastuse ära. Raha ma välja võtma ei hakka,” vastas Nurmla ning mängis edasi. Hiljem võitis ta pool miljonit krooni.

“Väheke jäi tõesti mulje, nagu oleks ette öeldud,” leiab saadet vaadanud mälumängur Rein. “Kuid ma arvan, et see oli puhtalt kogemata. Tahtlikku etteütlemist ma küll ei usu.”

“Mõtlesin vaid küsimusele ning sellele, et 125 000 kroonilt kukkuda on ikka väga valus. Ma ei kuulnudki neid lisakommentaare üldse,” ütles Jevgeni Nurmla ning tunnistas, et oli 12. küsimuse juures mängu nii sisse elanud, et kõrvaline jutt teda enam ei seganud.

“Kuna ma seda vastust oma kulinaarsest ja söögifriigi huvist arvasin teadvat, siis mul tõesti hakkas see üle huulte lippama,” sõnas saatejuht Hannes Võrno. “Aga õnneks sain ma ikkagi õigel ajal sõnal sabast kinni.”

Võrno tänab saatust, et Nurmla väljaöeldut ära ei tabanud: “Ta oli nii sügavalt oma mõtetes, et ei pannud lihtsalt tähele.”

Saatejuhi kinnitusel ei tea ka tema kunagi õigeid vastuseid, need ilmuvad alles siis ekraanile, kui vastaja on nõus need lukku panema. Saatejuht ei tea ka seda, mis küsimus tuleb.