Kuigi Facebookis on Mailis Repsi suhtestaatuseks jätkuvalt "abielus", on Agris oma kontol märkinud end uues suhtes olevaks RŪta Duntavaga. Viimane on oma kontol märkinud Agrisega suhte alguse 2017. aasta detsembrile. See tähendab, et mees elas Mailise teadmata kaksikelu vähemalt aasta, enne kui uudispomm Repside lahkuminekust Eesti meedias lahvatas. Kusjuures Repside noorim laps Charlotte sündis alles sama aasta maikuus...

Mailise sõnul avaldusid esimesed märgid mehe kaksikelust tema jaoks läinud aasta suvel. Eeltoodut silmas pidades oli Agris selleks ajaks uue naisega suhtes olnud juba pea kolmveerand aastat. "Lause "jah, mul on keegi" tuli abikaasalt alles juuli lõpus," avaldas Mailis LP-le antud usutluses tänavu veebruaris.

"Kui oled 20 aastat inimesega koos olnud ja enamiku sellest abielus, on esimene reaktsioon imestus. Seda enam, et meil ei ole kokku-lahku perioode eriti olnud. Nii et suve lõpus elasin läbi esimese tõelise šoki. Olin päris pikalt emotsionaalselt rivist väljas. Järgnes faas, mis abielunaisel ikka tekib: küll ta tuleb mõistusele ja naaseb koju, ta näeb ju ometi, kui palju on tal kaotada. Aga ju ma siis sain asjadest valesti aru."

Reps tunnistas, et Agris oli teinud ka ettepaneku lahutada. Pole teada, kas paar on jõudnud selles osas ka tegudeni, sest mõlemad jätavad sellele küsimusele vastamata. Suurt varajagamist lahutuse korral ette näha ei ole, sest abikaasad sõlmisid juba abielludes abielu lahusvaralepingu. Mailis ja Agris tutvusid sajandivahetusel ning abiellusid 2003. aastal. Agris Repšs on vandeadvokaat mainekas Soraineni advokaadibüroo Läti harus.