Näitleja Ago Anderson (46), kelle tegelaskujus „Klassikokkutuleku“ viimases filmis kangastuvad kõigi vananevate meeste hirmud, suhtub keskea kõhklustesse huumoriga. Ta sõnab, et tema mandumist ei tunne ja hingelise urgitsemise jaoks ei ole tal aega.

Filmis oled sa armastuse ärakadumise käes kannatav keskeas mees. Sa ise ei ole ka enam esimeses nooruses. Mis on sinu õnne valem?

Minu valem on see, et valemit ei ole. Mul on elus nii, et mul on naine, on laps ja jumalale tänu, ka vanemad on veel terved. Kui varem meeldis mulle öelda, et persse see armastus, peaasi, et rahaasjad korras on, siis tegelikult ise ma oma elus nii käitunud ei ole. Vähemasti kahtlen, kas olen. Kui kunagi nii ütlesin, siis naerdi küll kõvasti, aga mida rohkem täna mõtlen, seda enam usun, et valem ongi see, et valemit ei ole. Vaatame kas või selle filmigi puhul. Kukkus nii välja, et see on läbi aegade üks enim vaadatud ja tulu toonud filme Eestis. Oleks selle edu valemit teatud, oleks ta ammu ära tehtud, aga seni ei olnud seda veel tehtud ja nii on iga asjaga. Armastuses, õnnel ja edul ei ole valemit ega absoluutset tõde. Seda mõjutavad paljud asjad. Tõde koguneb kokku mitmest komponendist.