Jutt on mitu kuud ette valmistatud stand-up-komöödiast „Head tüdrukud nii ei tee“, kus pidi algselt lavale astuma kolm naist – lisaks Anule ka nelja lapse ema, turundusspetsialist Liina Pulges (38) ning Power Hit Radio saatejuht ja TV3 blogija Brigitte Susanne Hunt (23).

„Selline püss naine! Räägib, mitu korda päevas seksi teeb ja… Öeldakse, et Hunt on Saagimi mantlipärija. Millest me räägime? On ikka või!?“ imestab Saagim.

Hunt tegi vehkat

Anu sai Brigitte loobumisest teada hetk enne raadioeetrisse minekut. Just seal plaanis ta tutvustada kolme naise kohe lavale jõudvat projekti. Šõu reklaamimise asemel luges Saagim aga ette Hundilt laekunud Facebooki-sõnumi: „Kuulge, tüdrukud, see on minu jaoks väga keeruline kiri ja ma vabandan juba ette. Kindlasti te saate minu peale mõneks ajaks pahaseks. Ma olen nüüd juba mõni aeg tundnud, et ma lihtsalt ei ole selliseks, nii suureks avalikuks projektiks valmis. Ma lihtsalt ei julge nii suure rahva ees end vaimselt alasti võtta, see hirmutab mind. Ma ei ole hetkel valmis kaasa lööma.“