Uudis Saskia Alusalu (25) uue armastatu, temast 19 aastat vanema Mark Lutsu (44) kohta tekitas tohutut lugejahuvi ja hulga küsimusi – kust see mees välja ilmus ja kes ta selline on? Põgusalt on Mark Luts oma ettevõtmiste ja naiste vallutamisega juba tähelepanu pälvinud. Näiteks viie aasta eest oli Mark saatjaks lauljatar Eda-Ines Ettile (38), kes nüüd on juba pikalt koos olnud ettevõtja Mart Vipsiga. Sama kiiresti, kui Luts Etti kõrvale maandus, ta sealt ka haihtus. See oli seltskonna­analüütikutele ootamatu lops, kui 2015. aasta jaanuaris Ettiga aega veetnud ja pildile jäänud Luts ilmus juba mõni kuu hiljem Tiina Talumehe moesõule koos oma endise kallima Annaga.

Kuidas Marki ja Saskia teed ristusid, ei ole täpselt teada, ent Saskia lausus paari nädala eest oma suhet Markiga tunnistades, et see võis olla juba umbes 12–13 aastat tagasi, kui ta Marki märkas. 

Artikliga ja allikate kommentaaridega on tutvunud ka Mark ise, kes ütles, et ta ei oskagi midagi lisada. "Selle artikliga ju inimeste mõttemaailma ei muuda. Koheselt," leiab ta.

Jaga
Kommentaarid